Creditstar juhlii 15-vuotis syntymäpäiväänsä!

06.08.2021
Creditstar juhlii 15-vuotis syntymäpäiväänsä!

Elokuussa juhlitaan, sillä Creditstar saavuttaa tärkeän rajapyykin. Tässä kuussa olemme virallisesti 15-vuotiaita! Tämä onkin paras aika käydä läpi joitain saavutuksiamme viimeisen 15 vuoden ajalta.

Creditstar perustettiin Virossa vuonna 2006 ja sen tehtävänä on tarjota yksinkertaisia, joustavia ja avoimia rahoituspalveluja kaikille. Jotta tuotteemme olisivat kätevästi satojen tuhansien asiakkaiden saatavilla, käytämme automatiikkaa, algoritmeja ja data-analyysejä. Nykyään toimimme jo kahdeksassa eri Euroopan maassa: Virossa, Suomessa, Tšekissä, Puolassa, Iso-Britanniassa, Espanjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Me Creditstarissa pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Haluamme olla palveluntarjoaja, johon asiakkaamme luottavat ja joihin he voivat turvautua. Tällä hetkellä joukkoomme kuuluu yli 135 kokenutta ammattilaista  30 eri kansallisuudesta. Uskomme, että natiivit työntekijät kaikilla eri markkinoilla auttavat meitä varmistamaan tehokkaan viestinnän ja takaamaan asiakkaiden ymmärryksen.

Yksi päätavoitteistamme on rakentaa pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme. Siksi pyrimmekin jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja etsimään uusia tapoja arvon luomiseksi.

Alta selviää, mitkä ovat Creditstarin suurimmat kohokohdat viime vuosilta:

  • Kesäkuussa 2017 Creditstar asetettiin ehdolle Euroopan Fintech-palkinnolle sekä  Euroopan FinTech Top 100 -listalle. Lista luotiin yhdistämällä julkinen äänestys sekä asiantuntijoiden arvioinnit.
  • Vuonna 2018, Inc 5000 tunnusti meidät yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Creditstar oli yksi harvoista rahoituspalveluyrityksistä, jotka pääsivät listalle. Meillä oli kunnia liittyä yritysten kuten Facebook, Microsoft, Oracle ja monien muiden joukkoon.
  • Huhtikuussa 2019 juhlimme uutta rajapyykkiä, kun saavutimme 100 työntekijää. Työntekijämme työskentelevät useissa toimistoissa ympäri Eurooppaa.
  • Toukokuussa 2019 Creditstar aloitti toimintansa Tanskan markkinoilla.
  • Elokuussa 2019 Creditstar Group valittiin kansalliseksi voittajaksi vuoden 2019 European Business Awards -kilpailussa. Tämä on yksi maailman suurimmista ja pisimpään jatkuneista yrityskilpailuista.
  • Helmikuussa 2020 ylitimme miljoonan käyttäjätilin rajapyykin. Se on saavutus, josta olemme erityisen ylpeitä, koska se osoittaa, että tarjoamme palveluja, joita haluavat käyttää monet asiakkaamme.
  • Helmikuussa 2021 virolainen yrityksemme tunnustettiin Viron Gazelle TOP -yritykseksi.
  • Maaliskuussa 2021 lanseerasimme Monefitin Suomessa auttaaksemme asiakkaitamme rahoittamaan päivittäiset kulunsa.
  • Toukokuussa 2021 haimme erikoispankkilisenssiä. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota lähes kaikkia perinteisiä pankkipalveluja EU / ETA-alueella ja helpottaa uusien tuotteiden käyttöönottoa.

Nämä saavutukset eivät olisi olleet mahdollisia ilman asiakkaidemme tukea ja luottamusta. Juhlavuoden kunniaksi ja kiitokseksi tuesta tarjoamme erikoisyllätyksiä koko elokuun ajan!

Klikkaa täältä lisätietoa Creditstarin synttärikampanjoista.

×