Joulun lahjaopas: uniikkeja ideoita koko perheelle

07.12.2021
Joulun lahjaopas: uniikkeja ideoita koko perheelle

Pyhät ovat aivan nurkan takana! Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että on aika miettiä, mitä kuusen alle ilmestyy. Vaikka aikaan liittyy paljon iloa ja hauskanpitoa, voi moni kuitenkin kokea joulun stressaavana. Uniikkien lahjojen keksiminen vuosittain voi tuntua mahdottomalta tehtävältä.

Yritimme keventää taakkaa luomalla listan joululahjoista, jotka ilahduttavat ketä tahansa läheistäsi.

Kindle

Kindle

Kindle on hieno idea kenelle tahansa lukutoukalle. Sen avulla kirjat voi pitää yhdessä paikassa olit sitten missä tahansa: kotona, puistossa tai lentokoneessa. Vuonna 2021 Amazon julkaisi uuden Kindlen ensimmäistä kertaa vuosiin. Uusi versio on täysin vedenkestävä ja siinä on jopa 10 viikon akunkesto sekä 8 gigabittiä tallennustilaa tuhansille kirjoille.

Älykello

Smartwatch

Älykello on loistava valinta kuntoilijoille ja teknologian ystäville. Se on monipuolinen lahja: se on tyylikäs asuste ja sen avulla on helppo pysyä omien kuntoilu- ja terveystavoitteidensa perässä. Sitä voidaan pitää myös digitaalisena lompakkona. Monien vaihtoehtojen ansiosta jokaiselle käyttäjälle löytyy omaan budjettiin ja tarpeisiin sopiva kello. Tämän hetken suosituimmat älykellot ovat Apple Watch Series 7 ja Samsung Galaxy Watch 4.

Sylitaso kotitoimistoon

Sylitaso kotitoimistoon

Tunnetko kotityöläisen? Etätyön parasta antia on, ettei koko päivää tarvitse viettää työpöydän ääressä. Sylitason avulla hommat hoituvat missä vain: sohvalla, sängyssä tai parvekkeella. Se on todellakin edullinen joululahja, sillä sylitasojen hinnat alkavat n. 20 eurosta.

Kuulamppu

Kuulamppu

Kolmiuloitteinen kuulamppu valaisee minkä tahansa huoneen. Sen väriä voidaan myös muuttaa kaukosäätiimen avulla. Langatonta lamppua voidaan helposti siirtää paikasta toiseen ja se voidaan myös ladata USB-johdolla. Kuulamppu on hauska lahja lapsille ja avaruuden ystäville.

Kannettava valokuvatulostin

Kannettava valokuvatulostin

Useimmat meistä eivät juuri pysähdy ihailemaan älypuhelintemme valokuvagallerioita, joten monet upeimmat muistomme joutuvat ajan myötä unholaan. Älypuhelimelle tarkoitetun tulostimen avulla tulostat suosikkikuvasi helposti ja ripustat ne seinälle, jääkaapin oveen tai kehyksiin. Näin pieni tulostin mahtuu kätevästi taskuun, joten voit tulostella kuviasi missä vain.

Kylpytakki

Kylpytakki

Miten olisi jotain mukavaa ja käytännöllistä? Oli lahjan saaja sitten äiti, paras ystävä tai kumppani, on kylpytakki takuuvarma ratkaisu, joka ihastuttaa kenet tahansa. Ilmojen viiletessä vietämme yhä enemmän aikaa sisätiloissa, jossa mukavaan kylpytakkiin kääriytyminen pitää käyttäjänsä lämpimänä ja olon mukavana.

Langattomat kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet ovat musiikin ystävän pakkohankinta. Kaikki ikään tai kuuntelutottumuksiin katsomatta ilahtuvat varmasti langattomista kuulokkeista joulukuusen alla. Tämä on täydellinen valinta työmatkoille, kuntosalille tai hiljaiseen ja muita häiritsemmättömään kotikuunteluun.

Lämpötilaa säätelevä matkamuki

Lämpötilaa säätelevä matkamuki

Tunnetko kahvin tai teen ystävän? Lämpötilaa säätelevä muki pitää kahvin kuumana ja smoothiet viileinä. Voit valita haluamasi lämpötilan, jolloin muki pitää juoman juuri tuossa lämpötilassa jopa neljän tunnin ajan.

Siinä se! Näitä ideoita noudattamalla teet läheisesi joulusta todellakin erityisen!

Tarvitsetko apuasi joulusuunnitelmiesi rahoittamiseen? Tutustu vaihtoehtoihimme Creditstarilla.

×