Creditstarin henkilökohtainen luottotili toimii kuin virtuaalinen luottokortti.

Verkkoluottopalvelumme mahdollistaa hyviin tarjouksiin tarttumisen ja odottamattomista tilanteista selviämisen. Tilin luominen on ilmaista. Kun tarvitset lisärahaa, lähetät vain luoton käyttöönottohakemuksen. Luottokustannuksia tulee vain, jos Sinulla on käytössä olevaa luottoa ja ne lasketaan vain käytössä olevasta määrästä.

credit card

Palvelumme kautta voit:

group

Käyttää luottotilisi käytettävissä olevaa luottomäärää joko kokonaisuudessaan tai osittain.

Kun luottotilisi käyttö on hyväksytty, voit koska tahansa lähettää nostohakemuksen luottotilin käytettävissä olevan saldon puitteissa. Menettely on sujuva ja sisältää vain muutaman vaiheen, jos satut välillä tarvitsemaan hieman lisävaroja.

Kuinka se toimii?
repayment

Tee ennenaikaisia takaisinmaksuja pienemmalla luoton hinnalla.

Maksat luottokustannukset vain niiltä päiviltä, joina luottotili on käytössä. Toisin sanoen silloin, kun Sinulla on käytössä olevaa luottoa. Mikäli voit maksaa käytössä olevan luoton pois lyhennysaikataulua nopeammin, Sinulle syntyy myös vähemmän luottokustannuksia.

Kuinka se toimii?
extend

Pidentää maksuaikaa lyhennysvapaan avulla

Voit hakea 5–30 päivän mittaista lyhennysvapaata kirjautumalla sivustollemme käyttäjätunnuksillasi. Lyhennysvapaan myötä seuraavan sekä kaikkien tulevien maksujen eräpäiviä siirretään eteenpäin. Hakemuksen vahvistamiseksi on maksettava lyhennysvapaan käsittelymaksu.

Kuinka se toimii?
×