Joustava palvelumme sallii asiakkaidemme hallita käteisvirtaansa silloinkin, kun heidän omat varansa ovat vähissä. Luottotili annetaan kuitenkin käyttöön vain, jos voimme olla varmoja siitä, että asiakas kykenee maksamaan myönnetyn luoton takaisin.

Vastuullinen lainaaminen on yksi Creditstarin toiminnan peruspilareista. Pyrimme aina toimimaan vastuullisesti ja tekemään parhaamme ollaksemme asiakkaidemme ja yhteiskunnan odotusten veroisia. Vastuullisen lainaamisen periaatteiden mukaisesti – joihin lukeutuu myös asiakkaan luottokelpoisuuden varmistaminen – Creditstar noudattaa sekä kansainvälisten säännösten että paikallisen lainsäädännön asettamia kriteereitä. Seuraavassa esitellään hieman luotonannossa ja markkinoinnissa noudattamiamme periaatteita.

Myönnämme luottoa vastuullisella tavalla

Käytämme asiaankuuluvia luottotietokantoja ja tarkistamme asiakkaan pankkitiliotteet. Korkeatasoisen riskianalyysi- ja päätöksentekoteknologiamme avulla voimme tehdä nopeita ja vastuullisia luotonantopäätöksiä, jotka noudattavat lainsäädännön asettamia vaatimuksia. Ilmoitamme päätöksistä myös välittömästi asiakkaalle.

Markkinoimme tuotteitamme vastuullisella tavalla

Tuotteiden markkinoinnissa noudatamme aina sekä laillisia että eettisiä ohjenuoria emmekä poikkea kunniallisuuden periaatteesta. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että asiakas on varmasti tietoinen luottokustannuksista ja palvelumaksuista ennen hakemuksen lähettämistä. Kehitämme luottoanalyysimenetelmiämme ja päivitämme asiakkaidemme vakavaraisuustietoja jatkuvasti.

Tuemme asiakkaita, joilla on maksuvalmiusongelmia

Kannustamme aina maksuvaikeuksissa olevia asiakkaitamme ottamaan meihin yhteyttä. Voimme tarjota heille laina- ja velkaneuvontaa ilmaiseksi. Jotta voisimme kohdata heidät puolivälissä, olemme luopuneet sakoista ja tarjonneet huokeampia takaisinmaksuehtoja.

Vastuullista lainanantoa

Suosittelemme, että asiakkaamme harkitsevat tarkoin ja ymmärtävät taloudellisen sitoumuksen mukana tulevat vastuut. Neuvomme selvästi asiakkaitamme ottamaan luottoa käyttöön vasta, kun käyttöehdot on luettu täysin läpi ja asiakas on varma, että voi hoitaa maksunsa lainanantajalle.

×