Creditstar on kansainvälinen verkkoluottotuotteiden tarjoaja.

Kansainvälisenä rahoitusteknologiayrityksenä Creditstar on toiminut edelläkävijänä pankkien ulkopuolisten luottotuotteiden saralla. Olemme kehittäneet palveluitamme vuodesta 2006 ja jatkamme näin myös tulevaisuudessa.

Olemme saattaneet markkinoille kätevät, joustavat ja läpinäkyvät rahoitustuotteet, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset ja tarpeet. Palvelumme antaa turvaa odottamattomien tilanteiden varalle ja antaa mahdollisuuden hyötyä ensiluokkaisista ostotarjouksista. Aina, kun tarvetta ilmenee.

Palvelumme toimivat tehokkaammin kuin perinteiset pankit, koska pystymme yhdistämään asiakkaidemme tarpeet ja teknologiset edistysaskeleet. Liiketoimintaamme on luotonanto, mutta pohjimmiltamme olemme rahoitusteknologiayritys.

 

Olemme kehittyneet asiakkaidemme pitkäaikaisiksi liikekumppaneiksi. Tarjoamme vararahastoa ja taloudellista turvaa juuri niin pitkäksi aikaa, kuin asiakkaat sitä tarvitsevat. Koko ajan kasvava tyytyväisten asiakkaiden määrä on kunnianosoitus tekemillemme päätöksille.

 
Toimimme vastuullisesti. Vastuullisuus on eräs tärkeimmistä periaatteistamme, ja teemme aina parhaamme ollaksemme asiakkaidemme ja yhteiskunnan odotusten arvoisia.
 
Kannustamme aina talousvaikeuksien kanssa ponnistelevia ihmisiä kääntymään puoleemme. Tarjoamme ilmaista laina- ja velkaneuvontaa.
 
Alalle luomamme konseptit ovat hyödyttäneet asiakkaita joustavampien tuotteiden muodossa. Yrityksenä olemme saavuttaneet myös kansainvälistä huomiota.
 

Tietoja Creditstarista

Kansainvälisyys ja palvelut
×